Cum Cumpar ?

Puteti achizitiona produsele noastre deja existente prin intermediul acestui site. Pentru comenzi speciale va invitam sa ne contactati pe email la adresa mediaadpres@gmail.com sau la numarul de telefon 0784 092 220 intre orele 8.30 – 13.00 de luni pana vineri inclusiv. Pentru comenzi online este deschis non-stop. Procesarea comenzilor se face de luni pana vineri inclusiv intre 8.00 – 16.00.

cum_cumpar

Pentru a face o comanda pe site trebuie sa apasati butonul Adauga in Cos din dreptul produsului dorit. Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite apasati La Finalizare Comanda pentru a finaliza comanda.

Aveti nevoie de o adresa de livrare, adresa de email si numar de telefon valide. Daca aveti un cupon de reducere, va rugam sa introduceti codul in campul corespunzator. Dupa verificarea datelor si a produselor apasati butonul Plasare Comanda.

Dupa plasarea comenzii va vom contacta in cel mai scurt timp prin email sau telefon pentru confirmare. Nu vom putea trimite produsele fara confirmare.

Plata in numerar:

Plata numerar se face (ramburs) in lei, integral, la livrarea produselor.
In cazul comenzilor on-line plata se va face curierului care livreaza coletul.

Finalizare comandă

Comanda poate fi finalizata si fara sa va creati un cont pe site-ul nostru insa exista o serie de beneficii considerabile in deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor si salvarea datelor dumneavoastra pentru viitoarele comenzi. Inregistrarea se face prin completarea unui formular  scurt care va salva toate datele dumneavostra.

Daca sunteti deja membru puteti trece la urmatorul pas doar prin autentificarea dumneavoastra cu adresa de email si parola.

Vizitator neinregistrat

Daca nu doriti sa va creati cont pe site trebuie sa parcurgeti de fiecare data cand plasati o comanda pasi precum, informatiile de  facturare ce trebuiesc completate pe  toate campurile cu datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail si un numar de telefon, are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.