Returnarea Produselor

In calitate de consumator aveti dreptul de a ne notifica în scris despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este returnat in stare buna, in ambalaj original, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, şi sa nu fi folosit din produs.

returns

Singurele costuri care pot cadea în sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, noi va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Produsele achizitionate la distanta

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Firma la care ati facut si achitat comanda va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri etc.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire.