Livrarea coletului tau se poate realiza numai pe teritoriul României.
Coletul cu produsele comandate va ajunge la tine prin intermediul curierului rapid, în 24, maxim 120 de ore, cu condiţia ca produsul solicitat să fie pe stoc. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră. După primirea comenzii vă vom trimite un e-mail de confirmare, iar produsul va fi livrat în termenul descris mai sus.

Livrările se fac doar până la ora 16:00, de luni până vineri, prin intermediul Fan Courier.
În cazul în care nu vă aflaţi la domiciliu până la această oră, vă rugăm specificaţi o altă adresă unde puteţi fi găsit pentru livrare. Curierul vă va contacta telefonic, în prealabil sosirii lui la adresa indicată de dumneavoastă. Vă rugăm să îi specificaţi toate detaliile necesare pentru a putea face livrarea, având în vedere cele menţionate mai sus.

Pentru specificaţii cum ar fi ora de livrare, adresa sau un punct de reper, vă rugăm să scrieţi în căsuţa de observaţii înainte de depunerea comenzii. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei după achitarea sumei de plată către agentul curier.

Plata se va face ramburs, pe loc la primirea coletului, iar suma va fi achitată curierului. De asemenea, contravaloarea taxei de transport, în valoare de 15 Lei, se regăseste în valoarea finală a facturii care însoţeşte coletul şi va fi achitată curierului. Taxa de transport este unică şi are valoarea de 15 Lei pentru expedierea oricărei comenzi, indiferent de numărul de produse inclus în comandă. Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugată (TVA) inclusă.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului, revine societăţii de curierat sau transportatorului, conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului şi vom fi înştiinţaţi în timp util.

Pentru orice produs cumpărat din magazinul nostru online market.adpres.net, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării, cu condiţia respectării tuturor recomandărilor de întreţinere descrise în Instrucţiuni de utilizare şi garanţia produselor, unde veţi găsi toate informaţiile referitoare la utilizarea corectă şi îngrijirea produselor.

Garanţia se soluţionează prin înlocuirea produsului defect, reducere de preţ în functie de natura deficienţelor calitative, sau returnarea contravalorii produsului. Garanţia de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului şi este în concordanţă cu prevederile OG 21/1992 privind protecţia consumatorilor, cu modificările ulterioare şi cu Legea nr. 449/2003.

În cazul în care se doreşte returnarea produsului comandat, este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente şi factura fiscală (sau cel puţin o copie a facturii originale).
În cazul în care produsele nu sunt trimise în condiţiile menţionate anterior, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia. Plata transportului pentru produsele trimise în vederea soluţionării garanţiei este responsabilitatea clientului.

Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, rupturi (în cazul accesoriilor şi al încălţămintei), pete, sau produsele utilizate în condiţii neadecvate (altele decât cele recomandate pe talonul cu Instrucţiuni de utilizare şi garanţia produselor).

La primul colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra nicio comandă prin ramburs.
Informaţiile despre produse şi preţuri sunt prezentate sub rezerva greşelilor de tipar.

Comerciantul îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor afişate pe site.
In schimb preţul articolelor din comanda confirmată către dumneavoastră nu se va modifica.